Samen energieneutraal

Thermecon is trotse partner van Energiek Zeeland. Een stichting die is voortgekomen uit het Zeeuws Energieakkoord en een initiatief van provincie Zeeland, de Zeeuwse gemeenten en realisatiepartners. Deze stichting helpt huiseigenaren uit Zeeland bij het stap voor stap verduurzamen van je eigen huis.

Slim verduurzamen van je huis

We hebben met z’n allen de opdracht gekregen om in 2050 energieneutraal te leven en dus ook te wonen. Maar het verduurzamen van je huis doe je niet van de één op de andere dag. Dat hoeft gelukkig ook niet. Je kunt dit stap voor stap aanpakken. Energiek Zeeland helpt jou bij het slim verduurzamen van je huis. Want wanneer je dit slim doet, is dat niet alleen goed voor het klimaat maar ook voor je portemonnee.

Met een enthousiaste groep van onafhankelijke ambassadeurs, uit de buurt, geven zij inzicht en handige tips hoe jij je huis al vanaf morgen kunt verduurzamen. Je krijgt een overzichtelijk adviesplan dat ze persoonlijk komen toelichten. Dit plan is helemaal op maat gemaakt en geeft in één overzicht weer wat je allemaal kunt doen en wat het kost.

Ten slotte brengen ze je ook in contact met zorgvuldig geselecteerde partners zoals aannemers en leveranciers. Zo kun je direct aan de slag kunt met het plan. Als [naam organisatie] zijn wij één van die partners.
 

Wat doen wij als partner voor Energiek Zeeland 

Als partner dragen we bij aan de stichting met kennis en ervaring uit ons vakgebied.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Energiek Zeeland? Ga dan naar de website: www.energiekzeeland.nl
Daar lees je hoe je een adviesplan kunt aanvragen en welke Zeeuwen je al voor gingen.