J E. G. Maas

Hard-en snelwerkende mannen. Beleefd en hulpvaardig. Bedankt hiervoor.

Fam de Jong Woensdrecht

Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door Thermecon. De medewerkers die de werkzaamheden uitvoerden hebben keurig werk afgeleverd. Dit bedrijf is zeer aan te bevelen.

Jaap Sterrenberg

De medewerkers waren waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Na aan het voorstel praatje de locatie bekeken, en opgenomen welke muurdelen behandeld moeten worden. Alles is keurig gedaan en netjes opgeruimd. zeer tevreden.

Julier Hollebrandse

Wij zijn zeer te spreken over de spouwisolatie die jullie naar afspraak op tijd en vakkundig hebben uitgevoerd! We zijn ook zeer te spreken over de omgang en inzet van de 2 mensen die het deden! Ook verdiend mevr. Ouwens lof die ik 2 maal telefonisch aan de lijn had! dit bedrijf is zeer aan te bevelen en ze zijn hun 9,8 waard!

Familie Dalebout

Snelle reactie op mijn verzoek om een offerte uit te brengen; na het eerste bezoek zeer snel de offerte gekregen. Binnen een week na opdracht de vloerisolatie aangebracht. Werknemers hebben zeer snel en netjes gewerkt!

Fam. van der Hoek

Uitstekend bedrijf van begin offerte tot het plaatsen van bodemisolatie. Nette mensen die er werken en beleefd, is een voorbeeld voor anderen. Kruipruimte is bij ons niet toegankelijk luik door vorige eigenaar dichtgemaakt en vloerverwarming en tegels erover. 5 bedrijven voor themecon benaderd en niemand wilde of had geen oplossing. Bij themecon geen enkel probleem en ook zeer netjes gewerkt. Een hele dikke pluim!!!!!

J.I. de Groen

Goede contacten, snel en deskundig advies, goede en snelle uitvoering. Heel tevreden met alles.dbf

Sjoerd van der Moore

Ik ben zeer tevreden over Thermecon. Snelle reactie op al mijn vragen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Aardige mensen en netjes gewerkt. Alles opgeveegd en opgeruimd voor vertrek. Zeker aan te bevelen.

Familie vd Meule

Prima service van dit bedrijf, een eerlijke prijs voor de afgenomen producten en een snelle afhandeling van eerste bezoek tot het plaatsen van de isolatie, binnen 6 weken alles geregeld.

Fam. J. Meijer

Recent is bodemisolatie uitgevoerd. Hoewel de woning niet gemakkelijk is te bereiken, is de uitvoering geslaagd, zonder schade aan de beplanting. De communicatie met de medewerkers ter plaatse verliep uitstekend.

Rob hiele

Keurig verzorgd door zowel de man die prijsopgaaf deed als door de mannen die het werk Uitvoerden

Familie Eveleens

Thermecon heeft een fantastisch resultaat behaald, zij hebben onze woning een volledige metamorfose laten ondergaan. Onze traditionele jaren '70 woning is voorzien van buitengevelisolatie. Dit i.c.m. nieuwe kozijnen en nieuw dak voldoet onze woning aan de huidige eisen t.a.v. isolatiewaarde en comfort. Iedereen binnen dit bedrijf werkt en denkt mee, zij houden zich aan afspraken en willen het hoogst haalbare resultaat. Prijs-kwaliteit verhouding steekt met kop en schouders bovenuit. Door de vriendelijke en adequate houding van Rob en zijn medewerkers zijn wij tevreden klanten en kunnen wij hen zeker aanbevelen!

Roy Beijer

Als ik aan isoleren denk dan denk ik Thermecon. Onze ervaring met hun is echt goed. Niet alleen bij het eerste gesprek maar ook de mensen die het uitvoeren. En nadien zie je er niets van. Alles is echt netjes opgeruimd.

Gijsbert Kuus

Was een super ervaring. Ze hebben echt kennis van zaken. Altijd netjes en super snel gewerkt. Kortom helemaal top

Ton Tol

Krijgen van mij ook 5 van de vijf sterren! Gasten werken supersnel en goed. Halve dag en mijn vrijstaande huis was klaar. Bedachten ter plekke oplossingen voor problemen die zich voordeden. Helemaal tevreden over die twee uitvoerende gasten. Hun doortastendheid bespaarde mij een paar honderd euro! (geplaatst op Facebook)