Thermecon

Thermecon

Thermecon is met haar Theco isolatiesystemen een landelijk opererende, allround isolatie organisatie. Thermecon is voor menigeen een bekende en gerenommeerde naam binnen de isolatiesector. Thermecon stond vanaf zijn bestaan in 1959 aan de wieg van de eerste isolatie activiteiten in Nederland. De jarenlange kennis en expertise van dit bedrijf staan garant voor de professionele kwaliteit die Thermecon u nu levert.

Het unieke aan Thermecon is naast het voortdurend leveren van kwaliteit en flexibiliteit het allround karakter. Van specialistische vakkennis op het gebied van buitengevelisolatie systemen met stucwerk afwerking tot aan alle denkbare isolatie toepassingen, zoals spouwmuur-, dak- en vloerisolatie, voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Ook horen complete energetische en duurzame totaaloplossingen voor gebouwen tot de mogelijkheden. Innovatieve energiebesparende oplossingen die rekening houden met bouwkundige en bouwfysische aspecten en daarnaast altijd borg blijven staan voor een prettig, gezond en comfortabel leefklimaat.  

De specialisten achter Thermecon beschikken over een decennia lange ervaring aan vakkennis; zij zijn volledig ingespeeld op allerlei bouwvormen, situaties en constructies. De organisatie isoleert bouwobjecten van een zeer uiteenlopend karakter. Van een enkele eengezinswoning tot complete woonwijken en van kantoor tot productiebedrijf.

Thermecon is een onafhankelijke organisatie zonder directe binding met andere concerns. Wij leveren en verwerken uitsluitend producten en systemen van gerenommeerde fabrikanten welke allen vanzelfsprekend voorzien zijn van een KOMO attest. Naast onze klanten staan kwaliteit en duurzaamheid  bij ons centraal  en dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven en een tienjarige garantie.

Uw isolatieobject, onze “zorg”

Thermecon Isolatie: Kwaliteit in Duurzaamheid!