Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

In praktisch alle gevallen bestaan de muren of gevels van gebouwen uit een binnen- en buitenmuur. Tussen deze muren bevindt zich een luchtlaag of beter gezegd een luchtspouw. Bij na-isolatie van de spouwmuur hebben we het over het achteraf isoleren van deze spouw. Het professioneel na-isoleren van bestaande gevels dient altijd plaats te vinden met behulp van hiervoor goedgekeurde isolatiematerialen. Daarnaast dient de applicatie op een deskundige en gecertificeerde wijze plaats te vinden.

Thermecon Isolatie is gecertificeerd om alle in Nederland goedgekeurde isolatiematerialen aan te mogen brengen als spouwmuurisolatie. De uiteindelijke keuze voor een specifiek isolatiemateriaal maakt voor Thermecon niet uit, zolang het materiaal maar een gecontroleerde kwaliteitsverklaring heeft, een zogenaamd Komo attest. Door de kennis en jarenlange ervaring die de specialisten van Thermecon hebben, is men volledig op de hoogte van alle specifieke eigenschappen van deze isolatiematerialen. Desgewenst lichten zij u daar graag over in. De keuze is uiteindelijk aan u!

De isolatiematerialen die Thermecon Isolatie toepast, zijn:

UF schuim/foam, gebonden EPS Parels, Pur schuim en Glas- en Steenwol vlokken. UF, EPS en Pur zijn kunstoffen en Glas- en Steenwol vlokken zijn zogenaamde minerale systemen.