Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

In praktisch alle gevallen bestaan de muren of gevels van gebouwen uit een binnen- en buitenmuur. Tussen deze muren bevindt zich een luchtlaag of beter gezegd een luchtspouw. Bij na-isolatie van de spouwmuur hebben we het over het achteraf isoleren van deze spouw. Het professioneel na-isoleren van bestaande gevels dient altijd plaats te vinden met behulp van hiervoor goedgekeurde isolatiematerialen. Daarnaast dient de applicatie op een deskundige en gecertificeerde wijze plaats te vinden.

Thermecon E-Project is gecertificeerd om alle goedgekeurde isolatiematerialen aan te mogen brengen als spouwmuurisolatie. De keuze voor een specifiek isolatiemateriaal maakt voor Thermecon E-Project niet uit, zolang het materiaal maar een kwaliteitsverklaring heeft, een zogenaamd Komo attest. Door de kennis en jarenlange ervaring die de specialisten van Thermecon E-Project hebben, is men volledig op de hoogte van alle specifieke eigenschappen van deze isolatiematerialen. Desgewenst lichten zij u daar graag over in. De keuze is uiteindelijk aan u!

De isolatiematerialen die Thermecon E-Project toepast, zijn:

UF schuim, EPS Parels, Pur schuim en Glas- en Steenwol vlokken. UF, EPS en Pur zijn kunstoffen en Glas- en Steenwol vlokken zijn zogenaamde minerale systemen.